Відкриття меморіальної дошки воїну котрактника Корнеєва Віталія

17 травня 2016 року на шкільному подвір`ї було незвично велелюдно. Тут відбувались урочини з нагоди відкриття меморіальної дошки Корнеєву Віталія – випускнику Ясенівської ЗОШ І-ІІст., який героїчно загинув, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Біля меморіальної дошки вишикувались солдати строкової служби – почесний караул. На урочини прибули батьки, родичі та товариші по службі загиблого героя, учні та вчителі школи, представники державних установ Ставищенського району, настоятелі храмів, жителі села Ясенівки .Право відкрити меморіальну дошку мали учні школи: Корнеєва Альона та Іщук Олексій. Зі словами, сповненими туги і гордості за героя-земляка до присутніх звернулись голова Ставищенської районної радиТертичний О.В., військовий комісар Ставищенського військового комісаріату підполковник Ведмідь О.В., класний керівник Нартікова Г.О.

Настоятелі трьох храмів освятили дошку та висловили слова співчуття й подяки рідним та близьким героя.А на завершення ніжні весняні квіти, як данина пам`яті, лягли на підніжжя меморіальної дошки.

Герої не вмирають і не вмруть, героїв пам`ятатимем віками.Вам славу й шану віддаєм і голови схиляєм перед вами...

/Files/images/доска.jpg

/Files/images/доска1.jpg

/Files/images/доска2.jpg

/Files/images/доска3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 95

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.